Vývoj vybraných demografických ukazovateľov v mestách a na vidieku Slovenska - Karaba, Stanislav
Hodnotenie rozdielu medzi mestským a vidieckym obyvateľstvom vo vybraných demografických ukazovateľoch. Prírastky a úbytky obyvateľov, pôrody a potraty, sobáše a rozvody, vekové zloženie obyvateľov. Vývoj týchto ukazovateľov v rokoch 1997 až 2007.