Financovanie malých a stredných podnikov priamymi zahraničnými investíciami - Prividi, Dagmar
Význam malých a stredných podnikov v ekonomike. Vysvetlenie pojmu priame zahraničné investície. Financovanie podnikov. Priame zahraničné investície a ich vývoj.