Regionálne rozdiely hospodárenia domácností na základe štatistiky rodinných účtov - Kaščáková, Alena
Popis príjmovo-výdavkovej situácie slovenských domácností so zreteľom na regionálne rozdiely. Použitie zhlukovej analýzy na určenie krajov, ktoré vykazujú podobnú úroveň hospodárenia domácností. Pre analýzu boli použité štatistiky rodinných účtov za rok 2006 s využitím štatistického softvéru SPSS. Dendogram.