Klepperove konzistentné hranice pre parametre Cobbovej-Douglasovej produkčnej funkcie stavebných podnikov - Koróny, Samuel
Pridaná hodnota, priemerný evidenčný počet zamestnancov a celkový kapitál stavebných podnikov s.r.o. a a.s. ako výstup a vstupy pre zistenie konzistentných hraníc parametrov Cobbovej-Douglasovej produkčnej funkcie. Údaje sú za rok 2001. Regresná analýza dát bola urobená v štatistickom systéme SPSS. Vzťahy pre Klepperove konzistentné hranice regresných parametrov. Výsledky.