60 rokov Slovenskej ekonomickej knižnice EU v Bratislave - Mártonová, Renáta
Založenie a história Slovenskej ekonomickej knižnice (SEK). Aktuálne úlohy knižnice ako celouniverzitného informačného pracoviska - tri základné okruhy, ktoré zabezpečujú efektívne fungovanie knižnice. Čo tvorí podstatu knižnično-informačného systému.