Od kapra k delfínovi: Delfínie stratégie
Reagovanie na dynamické a chaotické podmienky upustením od vlastného stanoviska, nanovo sa orientovať, modelovať a spätne korigovať odchýlky. Nazýva sa to delfínia stratégia. Delfínie stratégie, ich analýza.