Hight tech firmy a tvorba bohatství v zemích EMEA - Kraftová, Ivana
Vymedzenie high tech firmy. High tech firmy, technický pokrok a modifikácia podukčnej funkcie. Dynamika rastu high tech firiem v oblasti EMEA. Vzťah ekonomického prostredia krajiny, rozvoja high tech firiem a tvorby bohatstva. Výsledky aplikácie zhlukovej analýzy pri hodnotené vzťahu medzi bohatstvom , podmienkami jeho tvorby a dynamikou rastu high tech firiem.