Uplatňování outsourcingu z hlediska druhu ekonomických činností v českých malých a středních podnicích - Rydvalová, Petra
Charakteristika systému klasifikácie ekonomických činností a produkcie. NACE (REV.2) - metodika, základní pravidla. Prieskum využívania outsourcingu v českých malých a stredných podnikoch.