Charakteristika a činnost klastrů v Jihočeském kraji - Bednářová, Dagmar
Charakteristika klastrov (vzájomne previazanie firiem na určitom geografickom území). Analýza skúseností z fungovania klastrov po prvých rokoch ich existencie, predstavenie súčasne fungujúcich klastrov v Juhočeskom kraji a na základe rozhovorov s ich manažérmi poukázanie na ich hlavné problémy. Prieskum, týkajúci sa informovanosti podnikateľov o tomto spôsobe spolupráce. Stanovenie rozdielnych stránok klastrov Juhočeského kraja a Horného Rakúska.