Personnel outsourcing processes - Potkány, Marek
Outsourcing ako sôsob riadenia obchodných procesov efektívnejšie. Špecifikácia hraničných nákladov alternatívnych činností osobného oddelenia formou výberu a outsourcingu v spoločnosti. Metódy pre kalkuláciu nákladov jednotlivých činností (ABC model), pri ktorých by hraničné náklady jednotlivých činnosti mohli byť odhadnuté.