Využitie e-learningu vo výučbe manažérskych zručností na Katedre informatiky obchodných firiem - Retová, Janette
Autorka v príspevku uvádza svoje niekoľkoročné skúsenosti s prechodom na e-learningovú formu vyučovania voliteľného kurzu v anglickom jazyku The Global Marketplace, ktorý rozvíja manažérske zručnosti študentov pomocou interaktívnej on-line manažérskej simulácie. Skúma výhody a nevýhody tradičnej a e-learningovej formy vyučovania, psychologické aspekty oboch foriem vyučovania, možnosti zefektívnenia a inovácie vyučovania, a výzvy, ktoré e-learningová forma vyučovania študentom a vyučujúcemu pri výučbe tohto kurzu prináša.