Po stopách Economic Order Quantity - Matura, Josef
Postavenie modelu Economic Order Quantity v teórii zásob. Harrisov model. Wilsonov model. Stochastická forma EOQ. Nedostatky modelu EOQ a jeho finančné dôsledky.