Nelogická logistika v Rusku - Húsková, Miroslava
Charakteristika trhu logistických služieb v Rusku. Centralizácia logistiky - väčšina tovarových tokov cez Moskvu a Sankt Peterburg. Jediná logistická spoločnosť s celoruskou pôsobnosťou - Ruské železnice. Logistická mapa Ruska. Deficit bez primeranej ponuky.