Nákladné lety čakajú chudobné časy - Parízek, Alexander
TOP 10 kargo aerolínií na svete (2007). Stabilné prvé miesto - americká spoločnosť FedEx Express. Finančná a ekonomická kríza - jedna z príčin očakávaných zmien v nákladnej leteckej doprave. Dynamický Blízky Východ. Európske prekladiská - leteckej doprave konkuruje železnica i kamióny. Celosvetový pokles objemu leteckej dopravy a straty.