Population Structure in regions from nationality aspect - Linda, Bohdan
Migračné trendy v Českej republike. Vývoj počtu cudzincov V ČR v rokoch 1994-2006. Počet cudzincov v jednotlivých krajoch ČR a v členení podľa národností. Zahraniční študenti. Dendogram.