Korelácia vnorených javov - Luha, Ján
Zjednodušené vzorce na výpočet korelácií pre vnorené javy. Dôkaz o ich nezápornej korelácii. Korelačný koeficient indikátorových premenných a vnorených javov. Korelácia viac vnorených javov.