Nezdaniteľné časti základu dane z hľadiska daňových princípov - Ďurinová, Ivona, 1964-
Nezdaniteľné časti základu dane pred zavedením tzv. rovnej dane. Nezdaniteľné časti základu dane po zavedení rovnej dane a zmeny v tejto oblasti z hľadiska daňových princípov.