Štruktúra sociálnej štatistiky a regionálnej štatistiky podľa EUROSTAT-u - Olexa, Milan
Zmeny v štruktúrach štatistiky, štatistických zisťovaniach a hlavne vo výstupných informáciách v r. 2008 z dôvodu nových požiadaviek Európskej komisie na EUROSTAT. Porovnanie s rokom 2006. Charakteristika štruktúr. Výsledky porovnania.