Miesto systému helpline medzi netradičnými formami ekonomického vzdelávania - Poláček, Marian
Infomácia o vytvorení pomocnej linky pre učiteľov vo forme poskytnutia e-mailovej adresy, na ktorú majú možnosť zaslať popis problému, s ktorým si nevedia poradiť, a poverení učitelia Katedry informatiky obchodných firiem im odpovedia opäť formou e-mailu, ako treba zadaný problém riešiť. Na tento účel bola vytvorená e-mailová adresa helpline@euba.sk. Nápad mal oficiálne zastrešenie ako podaný projekt "Podpora používateľov, otázky a riešenie problémov používania programov na PC", ktorý MS schválilo v roku 2002.