Starnutie obyvateľstva Slovenska - základný aspekt súčasného demografického vývoja - Podmanická, Zuzana
Vývoj vekovej štruktúry v SR. Príčiny demografického starnutia. Dendogram podľa charakteristík veku a krajov SR.