[Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky - turbulencie na finančných trhoch a dilemy hospodárskej politiky] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky - turbulencie na finančných trhoch a dilemy hospodárskej politiky. Publikácia postihuje, analyzuje a hodnotí zásadné zmeny a trendy, ku ktorým dochádza vo svetovej ekonomike v súčasnom období jej globalizácie, v kombinácii s prechodom k znalostnej ekonomike.