Majetok a investície v podnikoch poľnohospodárskeho sektora Slovenskej republiky - Hucová, Elena
Rozvoj kapitálovej vybavenosti poľnohospodárskeho sektora počas obdobia ekonomickej transformácie a po vstupe Slovenska do Európskej únie. Investície v poľnohospodárskom sektore v uvedenom období.