Svetová finančná a úverová kríza a jej vplyv na ekonomiku Slovenska - Jánošová, Veronika, 1953-
Príčiny vzniku finančnej krízy v USA. Vývoj na svetových akciových trhoch. Cyklický charakter vývoja na akciových trhoch. Kríza zasiahla aj poisťovníctvo. Slovensko a finančná kríza.