Optimizing of communicaton processes management - Pomffyová, Mária
Dôležitosť obchodnej komunikácie v malom a strednom podnikaní. Rast ich obchodnej výkonnosti. Potreba efektívnej komunikácie a spolupráce s tímami a partnermi. Najjednoduchší spôsob podelenia sa o informácie a priebeh obchodu. Spojenie komunikácie s obchodnými procesmi.