E-learning vs. traditional method - Hasan, Jamal
Rozdiely medzi elektronický vzdelávaním a tradičnými metódami vzdelávania. Výhody a nevýhody elektronického vzdelávania. Porovnanie elektronického vzdelávania a tradičných metód vzdelávania