Zlato a jeho hlavné charakteristiky - König, Daniel
Vývoj zlata v úlohe peňazí. Využitie zlata v súčasnosti. Rýdzosť zlata. Obchodovanie so zlatom. Stanovenie ceny zlata. Zlato verzus dolár. Faktory vplývajúce na cenu zlata. Výhody a nevýhody investovania do zlata.