Modely správy obchodných spoločností - Kráľovič, Jozef
Podstata a obsah správy obchodných spoločností. Modely správy obchodných spoločností vo vyspelých trhových ekonomikách. Analýza správy vybraných obchodných spoločností na Slovensku.