Legislatívne a metodické aspekty zamedzenia dvojitého zdanenia - Lénártová, Gizela
Charakteristika dvojitého zdanenia. Princípy medzinárodného zdanenia a ich konfliktnosť. Optarenia na odstránenie medzinárodného dvojitého zdanenia. Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia vo svete. Snahy o prijatie konvencie o zamedzení dvojitého zdanenia v Európskej únii.