Regionální aspekty makroekonomických ukazatelů - agregáty regionálních účtů - Chlad, Miloslav
Regionálne účty. Obsah kapitoly 13. ESA 1995. Implementácia regionálnych účtov v Českej republike. Prvá etapa zavádzania regionalizácie HDP v Čechách. Druhá etapa implementácie - zdokonalenie odhadov HPH. Tretia etapa implementácie regionálnych účtov - ďalšie makroekonomické agregáty. Potreba makroekonomických indikátorov pre riadenie v regiónoch.