Konverze národní měny na euro: metodologie, problém technické inflace a náklady veřejných rozpočtů - Flek, Vladislav
Základné pojmy a literatúra. Zásady pre prepočty z národnej meny na euro. Zarovnávanie a iné dodatočné postupy pri konverzii českej koruny na euro. Verejné rozpočty a dopady zarovnávania.