Vplyv makroekonomických šokov na vývoj menového kurzu a outputu vo vybraných krajinách SVE (v modeli SVAR) - Mirdala, Rajmund
Analýza pôsobenia základných exogénnych štruktúrnych makroekonomických šokov na vývoj menových kurzov a outputu krajín V4 v priebehu rokov 1995-2007 prostredníctvom aplikácie modelu štruktúrnej vektorovej autoregresie (SVAR - structural vector autoregression).