Vplyv zavedenia eura na daňovú správu a daň z príjmov fyzickej osoby - Vavrová, Katarína, 1960-
Zavedenie eura v prostredí daňovej správy Slovenskej republiky. Vplyv zavedenia eura na ekonomické agendy a hospodársku správu. Oblasť dane z príjmov fyzickej osoby.