Modelovanie vybratých faktorov rizika dlhodobých investičných rozhodnutí - Grell, Michal
Modelovanie niektorých faktorov rizika investovania podniku do nových veľkých projektov. Analýza miery rizika pomocou efektívnosti a návratnosti investícií. Rozbor faktorov získaných SWOT analýzou. Výpočtová stránka analýzy rizika je riešená použitím rozhodovacieho stromu.