Oceňovanie podniku výnosovou metódou DCF entity - Dudáš, Ladislav
Oceňovanie podniku analýzou výnosov. Tri modifikácie metódy DCF: metóda DCF entity, metóda DCF equity a metóda DCF APV. Metóda DCF entity a jej diskontná miera.