Možnosti využitia holdingového usporiadania podnikov na Slovensku - Majtán, Miroslav
Analýza súčasného stavu využitia holdingového usporiadania na Slovensku a možnosti jeho ďalšieho uplatnenia. Podstata holdingovej spoločnosti. Druhy holdingov. Holdingové usporiadanie v slovenských podmienkach.