Personální audity na úřadech - Novotný, Zdeněk
Súčasný trend v Česku - rastúci dopyt po auditoch na mestských úradoch, magistrátoch - je vyvolaný rastúcimi nárokmi spoločnosti na fungovanie verejných inštitúcií, ich modernizáciu, ale aj rýchlosť a kvalitu služieb. Úloha a význam personálnych auditov realizovaných externou formou.