Možnosti zníženia efektívnej sadzby dane v zdravotníctve - Mikuš, Roman
Zmena v novele zákona o dani z príjmov - zavedenie novej odpočítateľnej položky, a to úhrady za ďalšie vzdelávanie zdravotníkov. Vplyv tejto zmeny na daňovníka.Výhody pre daňovníka.