Úspěšný tým není jen věcí dobrého výběru členů - Vokáčová, Magdalena
Tímový koučing v Česku. Rozvoj tímu vodcov. Vodcovstvo - schpnosť vodcovstva. Systém tímového koučingu. Meranie efektívnosti tímového koučingu.