Adaptace nových zaměstnanců formalita nebo cílený proces ? - Holečková, Jana
Keď podnik prijal nového pracovníka, v priebehu adaptácie sa mu musí niekto venovať. Kroky, ktorým je nevyhnutné venovať pozornosť v priebehu adaptačného procesu.