Prístupy transferového oceňovania v podmienkach SR - Rajčány, Andrej
Prístup k transferovému oceňovaniu v slovenskej legislatíve. Prehľad metód pre porovnanie transferového oceňovania a ich popis. Metódy, ktoré vychádzajú z porovnávania ceny. Metódy, ktoré vychádzajú z porovnávania zisku.