Integrácia Balanced scorecard do riadiaceho systému podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Charakteristika metódy BSC. Využívanie riadiacej metódy BSC v slovenských podnikoch a porovnanie so stavom v Českej republike, USA a Rakúsku.