Vzdelávanie a performance management - Mečiar, Tomáš
Charakteristika performance managementu (ďalej PM). PM sa dá do slovenčiny preložiť ako riadenie výkonnosti. Umožňuje podnikom riadiť, rozhodovať, merať, viesť, monitorovať a optimalizovať výkonnosť tak, aby dochádzalo k maximálnej efektivite a tým pádom k dosiahnutiu maximálneho zisku. Vzdelávanie a performance management.