Štát tlačí na živnostníkov - Ryník, Jozef
Problematika odvodov SZČO na zdravotné a sociálne poistenie. Výpočet odvodov z minimálnej mzdy. Snaha vlády zvyšovať odvody. Návrh ministerky Tomanovej na výpočet odvodov ako určité percento z priemernej mzdy. Iný návrh zástupcov živnostníkov. Vyššie odvody - likvidačné pre drobných živnostníkov. Živnostníci ako platitelia DPH.