Čo sledovať pri výbere titulov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Trhové informácie. Fundamentálne informácie. Výkonnosť a efektívnosť. Analýzy Income statement. Analýza Balance sheet. Analýza cash flow statement. Netrhové informácie.