Trendy vývoja na slovenskom trhu práce a výzvy pre 21. storočie - Rievajová, Eva
Vývojové trendy na slovenskom trhu práce. Miera nezamestnanosti, porovnanie. Zamestnanosť v hospodárstve Slovenska. Výzvy pre Slovenskú republiku pre napĺňanie Lisabonskej stratégie. Zabezpečenie dlhodobej konkurencieschopnosti Slovenska.