Klienta chcú vlastniť všetci - Škriniar, Pavel, 1979-
Hľadanie odpovede na otázku, kto vlastní klienta, ktorý podpísal zmluvu finančnej inštitúcie. Klient uzavretím zmluvy vstupuje do vzťahu s finančnou inštitúciou, následne využíva jej produkty a služby. Tento fakt je dôležitý vedieť pri servise či ponuke ďalších produktov.