Demografické a migračné procesy v SR - Wolfová, Darina
Vývoj vybraných demografických ukazovateľov na Slovensku. Počet obyvateľov, veková štruktúra, prognóza obyvateľstva-stredný variant, obyvateľstvo podľa pohlavia, prirodzený prírastok obyvateľstva v krajinách Európskej únie. Migračná politika Slovenskej republiky. Zahraničná migrácia obyvateľov Slovenska v rokoch 1993-2004.