Priestorový aspekt zamestnanosti v technologicky náročných sektoroch - Stehlíková, Beáta
Kladná, záporná a nulová priestorová autokorelácia. Využitie Moranovho koeficienta pre kvantifikáciu priestorovej autokorelácie. Výsledky testovania priestorovej autokorelácie v štátoch EÚ.