Štatistika rodinných účtov z pohľadu centra - Súkeníková, Helena
História štatistiky rodinných účtov. Cieľ, použitie a užívatelia štatistiky rodinných účtov. Predmet a objekt zisťovania. Tvorba spravodajskej siete a váh. Regionálne výsledky v rámci Slovenska.