Properties of the insensivity region for a linear function of the fixed effects parameters in the mixed linear model - Boháčová, Hana
Článok sa zaoberá hľadaním explicitného vyjadrenia oblasti necitlivosti pre lineárnu funkciu parametrov strednej hodnoty v zmiešanom lineárnom modeli bez podmienok. Možnosti grafickej interpretácie. Overenie vplyvu linearizácie, ktorá je použitá pri odovzdávaní. Michaelis-Menten model.